Druhy Bozkov
Francúzsky bozk
V prvom rade má byť tento bozk príjemný, nežný a vzrušujúci zároveň. V každom prípade nejde o preteky, kto rýchlejšie pohybuje jazykom v akomkoľvek smere, ako to už zrejme väčšina z vás zažila. Jeho účelom je dostať oboch partnerov „do varu“. Jeho priebeh je veľmi jednoduchý. Stačí zamiešať cit, nehu a lásku. Jemne vkĺznite partnerovi medzi pery jazykom a pomaličky s ním pohybujte a dotýkajte sa partnerovo jazyka. Hrajte sa s ním tak, aby bolo cítiť zvyšujúce sa napätie a vzrušenie (jedná sa o psychické vzrušenie, nie fyzické, vlastne v konečnom dôsledku sa prejavuje aj to fyzické).
Filmový bozk
Je menej vzrušujúcejší ako francúzsky bozk, ale je tiež veľmi zaujímavý. Tento bozk môžete vidieť v 99,99% amerických filmov. Partneri sa nedotýkajú jazykmi, ale skôr bozkávajú pery. Partner svojimi perami zovrie partnerkinu spodnú peru (nie kŕčovito a silno zovierať!) a partnerka môže zase „na výmenu“ svojimi perami zovrieť mužovi vrchnú peru. V rámci bozkávania je tu aj možnosť pery vymeniť, teda partner zoviera partnerke vrchnú peru a partnerka partnerovi spodnú. Výhodou tohto bozku je dĺžka trvania. Takto sa vydržíte bozkávať kľudne aj niekoľko hodín (teda pokiaľ vás nenachytajú rodičia, alebo deti, prípadne iný narušiteľ :).
Letmé dotyky
Tento bozk je obvykle pre ženy veľmi vzrušujúci. Ide o veľmi ľahké až letmé dotyky pier. Pripojiť môžete aj jazyk a veľmi zľahka ním prechádzať partnerke po perách tak, ako by ste ju chceli štekliť. Každé jemné dotknutie vyvoláva pocity mrazenia a vzrušenia. Odporúčam ako veľmi dobrý začiatok celého aktu.
Jazýčky
Ďalšou možnosťou bozkávania sú dotyky jazýčkami bez dotyku pier. Skúste sa s partnerom chvíľu hrať len so špičkami jazykov.
Pusa „Flegmoška“
Toto je záverečný – bonusový typ bozku. Vyvoláva veľké návaly smiechu medzi partnermi. Praktizovanie je nadmieru jednoduché. Obaja partneri zavrú ústa a perami sa oprú jeden o druhého. V žiadnom prípade sa ústa neotvárajú a vôbec sa pri tom nehýbeme. Zaručený nával smiechu. Odporúčam vyskúšať!
katuška
(katuška, 9. 2. 2011 16:27)